Åkeri och transportföretag i Tollarp

Åkerier i Tollarp

Annons:

I staden Tollarp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tollarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Tollarp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tollarp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tollarp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tollarp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tollarp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tollarp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tollarps Transportservice AB
Tränev. 37
298 91 TOLLARP


Meyer Logistics Sverige AB
035 - 22 08 17Henrik Andersen
Liarumsv. 411
298 92 Tollarp


Tollarps Åkeri AB
Torvkupev. 13
298 34 Tollarp


Körsven i Tollarp, Sven Jeppsson
Ö. Vramsv. 11
298 32 Tollarp


Leif Sörensen Tanktransport AB
070 - 831 28 47Quovis AB
Ö. Vramsv. 4
298 32 Tollarp


Bröderna Mårten & Rune Nilssons Åkeri AB
Torvkupev. 13
298 34 Tollarp

Annons:

Information om staden Tollarp

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tollarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tollarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tollarp.

Här hittar du mer information om staden Tollarp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tollarp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.