Åkeri och transportföretag i Teckomatorp

Åkerier i Teckomatorp

Annons:

I staden Teckomatorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Teckomatorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Teckomatorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Teckomatorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Teckomatorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Teckomatorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Teckomatorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Teckomatorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lödde Lyft
Källs Nöbbelöv 1919
268 71 TECKOMATORP


Nils-Jöns Bygg & Golv AB
Karlsg. 22
268 71 TECKOMATORP


Anders Åkeri
Håstenslöv 1606
268 72 Teckomatorp


Håkansons Åkeri AB, Anders
Norrvidinge 1163
268 72 Teckomatorp


Persson, Bror Magne
Skrävlinge 1740
268 71 TECKOMATORP


Gissleberga Åkeri Stefan Olsson AB
Gissleberga 1391
268 72 Teckomatorp


Magnus Åkeri Teckomatorp AB
Gränsg. 6
268 71 TECKOMATORP

Annons:

Information om staden Teckomatorp

Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Teckomatorp är sedan länge en järnvägsknut. Den första banan Landskrona & Helsingborgs Järnvägar (L&HJ), se Rååbanan. Dock fanns här ingen station vid den tiden.

Yta: 121,94 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Teckomatorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Teckomatorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Teckomatorp.

Här hittar du mer information om staden Teckomatorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Teckomatorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.