Åkeri och transportföretag i Svedala

Åkerier i Svedala

Annons:

I staden Svedala finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Svedala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Svedala.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Svedala som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Svedala flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Svedala, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Svedala

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Svedala vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ivans Åkeri AB
Företagsg. 2
233 51 Svedala


Ystad Budservice AB
Verkstadsg. 4
233 51 Svedala


Torvprodukter I Svedala AB
Krågeholmsv. 74
233 38 SVEDALA


Allservice I Marsvinsholm
Södra Sturupsvägen
233 91 Svedala


Bo Nilssons Åkeri, AB
Lokgatan 6
233 33 Svedala


Pn-Transport
Ängdalavägen
233 92 SVEDALA


Kim Carlstedts Åkeri AB
Pilspinnareg. 14 F
233 36 SVEDALA


Svedala CarGo
Industrig. 11
233 51 Svedala


Jcg Transport
Kantarev. 2
233 94 SVEDALA

Annons:

Information om staden Svedala

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Svedala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Svedala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Svedala.

Här hittar du mer information om staden Svedala.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Svedala som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.