Åkeri och transportföretag i Svalöv

Åkerier i Svalöv

Annons:

I staden Svalöv finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Svalöv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Svalöv.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Svalöv som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Svalöv flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Svalöv, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Svalöv

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Svalöv vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Munkagårdens Maskin och Lantbruk
Munkagårda 2400
268 90 Svalöv


J-Å Rexhagen Åkeri AB
Östraby
268 90 Svalöv


Mga (Magnus Gräv & Anläggning)
Bjäragården 1345
268 90 Svalöv


Svalövs Kranbil AB
Bondeg. 4
268 34 Svalöv


Lambrechts Åkeri AB
Torrlösa 1371
268 90 Svalöv


S.B Logistik AB
Teckomatorpsv. 7 B
268 33 SVALÖV

Annons:

Information om staden Svalöv

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Svalöv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Svalöv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Svalöv.

Här hittar du mer information om staden Svalöv.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Svalöv som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.