Åkeri och transportföretag i Strövelstorp

Åkerier i Strövelstorp

Annons:

I staden Strövelstorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Strövelstorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Strövelstorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Strövelstorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Strövelstorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Strövelstorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Strövelstorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Strövelstorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Byggtyckaren AB
Diamantv. 31
262 70 Strövelstorp


Fidus Frakt AB
Olvonv. 8
262 70 Strövelstorp


Olefalks Åkeri i Ängelholm AB
Diamantv. 25
262 70 Strövelstorp


Peter Söes Åkeri
Opalv. 1
262 70 Strövelstorp

Annons:

Information om staden Strövelstorp

Strövelstorp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Strövelstorps socken i Skåne. Här ligger Strövelstorps kyrka.

Yta: 85,56 hektar
Invånarantal: 1087, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Strövelstorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Strövelstorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Strövelstorp.

Här hittar du mer information om staden Strövelstorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Strövelstorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.