Åkeri och transportföretag i Stehag

Åkerier i Stehag

Annons:

I staden Stehag finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stehag som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Stehag.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stehag som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stehag flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stehag, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stehag

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stehag vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Niltrans Internationella Åkeri & Spedition AB
Hasslegården
241 74 Stehag


Roger Nilssons Kran & Tungtransporter AB
Bålabäcksv. 3
241 74 Stehag


Lars Jönsson Åkeri AB
Orrahus 4
241 74 Stehag


T A Åkeri AB
Rönneholm Rågbacken
241 74 Stehag


Rolf Svensson Åkeri
Solbackav. 3
241 75 STEHAG


Sdp Bud O Transport
Hålebäcksv. 20
241 74 Stehag


Lindlog AB
Vedelsv. 7
241 74 Stehag


Sveinsson Transport O Import I Skåne AB
Hassle 1210
241 74 Stehag


Kran & Tungtransporter AB
Bålabäcksv. 3
241 74 Stehag

Annons:

Information om staden Stehag

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stehag

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stehag varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stehag.

Här hittar du mer information om staden Stehag.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stehag som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.