Åkeri och transportföretag i Staffanstorp

Åkerier i Staffanstorp

Annons:

I staden Staffanstorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Staffanstorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Staffanstorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Staffanstorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Staffanstorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Staffanstorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Staffanstorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Staffanstorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

BMT Bilverkstad
Fabriksv. 3
245 34 STAFFANSTORP


Karlsson I Svängen AB
Kongsmarksv. 52
245 91 Staffanstorp


Ohlsson Åkeri AB, Tony
Slånbärsv. 12
245 44 Staffanstorp


Richard Kvist Åkeri
Grusv. 27
245 91 Staffanstorp


Bülows Åkeri AB
Västanv.
245 43 STAFFANSTORP


Cn Bil & Transport AB
G. Trelleborgsv. 97
245 93 Staffanstorp


Vallagårdens Kran & Schakt AB
Mossheddingev. 3
245 91 Staffanstorp


SonnysS Åkeri
Storg. 9
245 31 Staffanstorp


Abbekås Åkeri Per-Anders Andersson AB
Västanv.
245 43 STAFFANSTORP


Thores Transport
Vemmenhögsv. 4
245 38 STAFFANSTORP


Logsense AB
Arezo Åkeri AB
Halvmånen 3
245 38 STAFFANSTORP


Ingelstavägens Åkeri AB
Ingelstadsv. 7
245 38 STAFFANSTORP

Annons:

Information om staden Staffanstorp

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Staffanstorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Staffanstorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Staffanstorp.

Här hittar du mer information om staden Staffanstorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Staffanstorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.