Åkeri och transportföretag i Södra Sandby

Åkerier i Södra Sandby

Annons:

I staden Södra Sandby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Södra Sandby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Södra Sandby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Södra Sandby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Södra Sandby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Södra Sandby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Södra Sandby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Södra Sandby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nilsson Kent, Åkeri
Sandby 1661
247 92 Södra Sandby

Annons:

Information om staden Södra Sandby

Södra Sandby är en tätort i Lunds kommun i Skåne län, belägen öster om Lund. Orten är även kyrkby i Södra Sandby socken med Södra Sandby kyrka och med en mindre del i Hardeberga socken. Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun med 6 136 invånare (2010).

Yta: 362,99 hektar
Invånarantal: 6136, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Södra Sandby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Södra Sandby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Södra Sandby.

Här hittar du mer information om staden Södra Sandby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Södra Sandby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.