Åkeri och transportföretag i Smygehamn

Åkerier i Smygehamn

Annons:

I staden Smygehamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Smygehamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Smygehamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Smygehamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Smygehamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Smygehamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Smygehamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Smygehamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

J & H Bygg & Röj & Flytt AB
Smyge Strandv. 101
231 79 SMYGEHAMN

Annons:

Information om staden Smygehamn

Smygehamn är en tätort (Sveriges sydligaste) i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne län. I nordvästra delen av tätorten ligger kyrkbyn i Östra Torps socken, vars namn Östratorp hela samhället hade till 1950. Strax väster om Smygehamn ligger Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. Där ligger även själva hamnen.

Yta: 104,77 hektar
Invånarantal: 1278, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Smygehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Smygehamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Smygehamn.

Här hittar du mer information om staden Smygehamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Smygehamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.