Åkeri och transportföretag i Skurup

Åkerier i Skurup

Annons:

I staden Skurup finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skurup som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Skurup.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skurup som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skurup flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skurup, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skurup

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skurup vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Skurups Däckservice
Verkstadsg. 1
274 36 Skurup


B A Montering I Skurup AB
Fabriksg. 13 B
274 32 Skurup


Skurups Entreprenad & Transport
Sofiag. 5
274 32 Skurup


Skurups Åkeri & Schakt AB
Sandåkra 327
274 92 Skurup


Jörgens Kranbil AB
St. Torgg. 12
274 34 Skurup


Rune Jönssons Åkeri
L. Skallstorp 17
274 92 Skurup


Ekdahl Miljö AB
Masking. 2
274 30 Skurup


Skurups Maskintransporter
Svaneholmsv. 65
274 31 SKURUP


Larsson Transport AB, Magnus
Svaneholmsv. 62
274 31 SKURUP


Stubbarps Åkeri AB
Slimminge 1011
274 92 Skurup


Skallstorps Åkeri AB
St. Skallstorp 113
274 91 SKURUP


Backalyftet AB
Slimminge 3158
274 92 Skurup


Johanssons Åkeri i Skurup AB, Håkan
Hyltaskogsv. 126
274 37 SKURUP

Annons:

Information om staden Skurup

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skurup

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skurup varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skurup.

Här hittar du mer information om staden Skurup.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skurup som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.