Åkeri och transportföretag i Skivarp

Åkerier i Skivarp

Annons:

I staden Skivarp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skivarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Skivarp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skivarp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skivarp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skivarp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skivarp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skivarp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hansson Bert T
Ölöv 1512
274 54 Skivarp


Ws Transport AB
Möllev. 24
274 50 Skivarp


Skivarps Åkeri AB
Mejeriv. 11
274 51 SKIVARP

Annons:

Information om staden Skivarp

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skivarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skivarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skivarp.

Här hittar du mer information om staden Skivarp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skivarp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.