Åkeri och transportföretag i Skanör

Åkerier i Skanör

Annons:

I staden Skanör finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skanör som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Skanör.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skanör som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skanör flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skanör, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skanör

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skanör vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Pv Trading Skanör AB
Åldermannens g. 22
239 35 Skanör


Vellinge Buss & Transport AB
Båtsmansv. 13
239 31 Skanör


Kent Persson Transport & Spedition AB
Plejelv. 32
239 31 Skanör


Piddes Transport AB
Båtsmansv. 13
239 31 Skanör


Poulsen, Johnny
Nils Grises Sträte 5
239 30 SKANÖR

Annons:

Information om staden Skanör

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skanör

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skanör varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skanör.

Här hittar du mer information om staden Skanör.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skanör som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.