Åkeri och transportföretag i Sjöbo

Åkerier i Sjöbo

Annons:

I staden Sjöbo finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sjöbo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Sjöbo.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sjöbo som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sjöbo flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sjöbo, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sjöbo

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sjöbo vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Karlsson Åkeri, Serny
St. Tolångav. 267 -3
275 92 Sjöbo


HJ i Sjöbo AB
Smultrongränd 8
275 37 SJÖBO


Sjöbo Budservice
St. Tolångav. 306
275 92 Sjöbo


Sjöbo Åkeri AB
Gränsg. 2
275 32 Sjöbo


Ingemar Nilsson
St. Tolångav. 355 -8
275 92 Sjöbo


Sven-Åke Perssons Åkeri i Sjöbo AB
Hörbyv. 373
275 91 SJÖBO


VVS-Frakt Sweden AB
Fältv. 14
275 39 SJÖBO


Rikard Jönsson
Persiljegränd 4
275 36 Sjöbo


Larssons Åkeri i Sjöbo AB
Planteringsg. 47
275 33 SJÖBO

Annons:

Information om staden Sjöbo

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sjöbo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sjöbo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sjöbo.

Här hittar du mer information om staden Sjöbo.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sjöbo som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.