Åkeri och transportföretag i Simrishamn

Åkerier i Simrishamn

Annons:

I staden Simrishamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Simrishamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Simrishamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Simrishamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Simrishamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Simrishamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Simrishamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Simrishamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Stenkilssons Åkeri AB, Bror
Fabriksgatan
277 31 SIMRISHAMN


Direkt Logistik & Transport Sverige AB
Fabriksg. 3
272 36 SIMRISHAMN


Fönsterbytaren i Vellinge AB
Kvarng. 1
272 33 Simrishamn


Andreas Månssons Åkeri
Hålehöjsv. 3
272 91 Simrishamn


Gröstorps Åkeri
Gröstorps Genv. 4
272 94 SIMRISHAMN


Gröstorps Åkeri AB
Gröstorps Genv. 4
272 94 SIMRISHAMN

Annons:

Information om staden Simrishamn

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Simrishamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Simrishamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Simrishamn.

Här hittar du mer information om staden Simrishamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Simrishamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.