Åkeri och transportföretag i Röstånga

Åkerier i Röstånga

Annons:

I staden Röstånga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Röstånga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Röstånga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Röstånga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Röstånga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Röstånga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Röstånga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Röstånga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nils-Erik Hansson (Mef)
Bjärnarp 787
268 68 Röstånga


Röstånga Åkeri AB
Dammg. 2
268 68 Röstånga


Billeberga Transport & Logistik AB
Bjärnarp 797
268 68 Röstånga

Annons:

Information om staden Röstånga

Röstånga är en tätort i Svalövs kommun i Skåne. Röstånga ligger vid foten av Söderåsen. I Röstånga ligger Röstånga kyrka. Röstånga är kyrkby i Röstånga socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Röstånga landskommun.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 839, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Röstånga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Röstånga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Röstånga.

Här hittar du mer information om staden Röstånga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Röstånga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.