Åkeri och transportföretag i Röke

Åkerier i Röke

Annons:

I staden Röke finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Röke som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Röke.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Röke som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Röke flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Röke, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Röke

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Röke vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nelsons Åkeri HB
Röke 4080
282 93 RÖKE


Nelson Ingvar Oljeförsäljning
Röke 4080
282 93 RÖKE


Stall Sjöholmen HB
Önnarp 4293
282 93 RÖKE

Annons:

Information om staden Röke

Röke är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Röke socken i Skåne. I orten ligger Röke kyrka. Det största evenemanget i byn är den årliga loppmarknaden.

Yta: 66,36 hektar
Invånarantal: 219, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Röke

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Röke varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Röke.

Här hittar du mer information om staden Röke.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Röke som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.