Åkeri och transportföretag i Råå

Åkerier i Råå

Annons:

I staden Råå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Råå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Råå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Råå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Råå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Råå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Råå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Råå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mickolin AB
Styrmansg. 19
252 70 Råå


Joakim Lundblads Åkeri, AB
Kattegattsg. 37
252 71 RÅÅ


Wallin Maskintransport AB
Libaug. 7
252 70 Råå


Christer Roslunds Åkeri
Albäcksg. 31
252 69 Råå


Imf Teknik
Frodeg. 10
252 69 Råå


Tintins Åkeri i Simmelsberga AB
Kaptensg. 18
252 70 Råå

Annons:

Information om staden Råå

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Råå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Råå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Råå.

Här hittar du mer information om staden Råå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Råå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.