Åkeri och transportföretag i Perstorp

Åkerier i Perstorp

Annons:

I staden Perstorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Perstorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Perstorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Perstorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Perstorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Perstorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Perstorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Perstorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Peters Transport Perstorp
Hönsholma 203
284 91 PERSTORP


Nikkes Bil I Ulvs AB
Ulvs 108
284 92 Perstorp


Hobbeyåkeriet AB
Parkv. 31
284 33 PERSTORP


Bonns Transport AB
Röstångav. 4
284 34 Perstorp


Paulssons Gräv & Schakt AB
Ekorrstigen 1
284 36 Perstorp


Martin Hinn Fastigheter AB
Karsholm 203
284 92 Perstorp


Christian Rosengrens Åkeri
Amnabygget 101
284 92 Perstorp


Hagelkvist Skogstransport AB
Norregårdsv. 48
284 35 PERSTORP


International Cargo - Line Sweden AB
Elektrodv. 19
284 33 PERSTORP

Annons:

Information om staden Perstorp

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Perstorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Perstorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Perstorp.

Här hittar du mer information om staden Perstorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Perstorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.