Åkeri och transportföretag i Östra Ljungby

Åkerier i Östra Ljungby

Annons:

I staden Östra Ljungby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Östra Ljungby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Östra Ljungby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Östra Ljungby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Östra Ljungby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Östra Ljungby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Östra Ljungby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Östra Ljungby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Augustssons Åkeri AB
Norra Industrigatan 7
264 71 Östra Ljungby

Annons:

Information om staden Östra Ljungby

Östra Ljungby är en tätort i norra delen av Klippans kommun och kyrkby i Östra Ljungby socken i Skåne, belägen vid motorvägen på E4:an mellan Åstorp och Örkelljunga. Här ligger bland annat Östra Ljungby kyrka, en naturbruksgymnasieskola, ett industriområde, en grundskola, en naturbruksgymnasieskola, en busstation, en nyöppnad mack vid namn Gulf...

Yta: 100,05 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Östra Ljungby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Östra Ljungby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Östra Ljungby.

Här hittar du mer information om staden Östra Ljungby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Östra Ljungby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.