Åkeri och transportföretag i Osby

Åkerier i Osby

Annons:

I staden Osby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Osby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Osby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Osby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Osby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Osby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Osby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Osby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Budtjänst i Osby AB
Värmev. 12
283 43 OSBY


Osby Truck & Maskin AB
Radiatorv. 9
283 43 OSBY


Nisses Åkeri i Osby AB
Idrottsg. 27
283 32 OSBY


Nservice KB
Pl 3411
283 91 Osby


Svensson S-E Åkeri AB
Kristianstadsg. 33
283 45 OSBY


Jörgen & Hans Åkeri AB
V. Genastorp 3498
283 91 Osby


Nottes Åkeri AB
V. Genastorp 3498
283 91 Osby


Vima-Sports AB
Solrosv. 13
283 43 OSBY

Annons:

Information om staden Osby

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Osby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Osby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Osby.

Här hittar du mer information om staden Osby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Osby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.