Åkeri och transportföretag i Örkelljunga

Åkerier i Örkelljunga

Annons:

I staden Örkelljunga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Örkelljunga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Örkelljunga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Örkelljunga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Örkelljunga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Örkelljunga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Örkelljunga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Örkelljunga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

D Andersson Transport AB
Körsbärsliden 4
286 36 ÖRKELLJUNGA


Mohlins Åkeri AB, Arne
Industrig. 16
286 36 ÖRKELLJUNGA


Brinks Transporter AB
Harbäckshult 1670
286 91 örkelljunga


Benny Carlsson I Örkelljunga AB
Tyge Krabbes v. 10
286 34 ÖRKELLJUNGA


Boalts Åkeri & Entreprenad
Boalt 1491
286 92 ÖRKELLJUNGA


FGL Firma Göran Lindahl
Persköp 142
286 91 örkelljunga


Richards Flistransport AB
Harbäckshult 323
286 91 örkelljunga


AM Åkeri i Örkelljunga AB
Sparvstigen 4
286 34 ÖRKELLJUNGA


Krysset Spel & Tobak
Vallg. 1
286 33 örkelljunga

Annons:

Information om staden Örkelljunga

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Örkelljunga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Örkelljunga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Örkelljunga.

Här hittar du mer information om staden Örkelljunga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Örkelljunga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.