Åkeri och transportföretag i Önnestad

Åkerier i Önnestad

Annons:

I staden Önnestad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Önnestad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Önnestad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Önnestad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Önnestad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Önnestad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Önnestad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Önnestad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Schenker AB
Källundavägen 115
291 93 önnestad


Önnestads Åkeri AB
Bockebäcksv. 21
291 73 önnestad


HB Johannessons Åkeri
Färlövsv. 3
291 73 önnestad


Johannesson Åkeri
Färlövsv. 3
291 73 önnestad


Nils A. Jönsson Åkeri AB
Källundavägen 115
291 93 önnestad

Annons:

Information om staden Önnestad

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Önnestad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Önnestad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Önnestad.

Här hittar du mer information om staden Önnestad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Önnestad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.