Åkeri och transportföretag i Ödåkra

Åkerier i Ödåkra

Annons:

I staden Ödåkra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ödåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Ödåkra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ödåkra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ödåkra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ödåkra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ödåkra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ödåkra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Håkanssons Åkeri AB
Lövskogsg. 3
254 74 ÖDÅKRA


Transhab
Månskensg. 1
254 73 ödåkra


Allan Arthursson O Co Åkeri
Allerum Pl 6350
260 35 ÖDÅKRA


Ekströms Åkeri AB, Eric
Frostg. 126
254 75 ödåkra


Dpf Logistik AB
Björkav. 32
254 74 ÖDÅKRA

Annons:

Information om staden Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ödåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ödåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ödåkra.

Här hittar du mer information om staden Ödåkra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ödåkra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.