Åkeri och transportföretag i Malmö

Åkerier i Malmö

Annons:

I staden Malmö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Malmö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Malmö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Malmö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Malmö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Malmö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Malmö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Malmö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mertz Transport AB
Containergatan 2
211 24 Malmö


Aldos Åkeri AB
Frihamnsallén 5
211 20 Malmö


Östervärns Express AB
Stenyxeg. 34
213 76 MALMÖ


Falkenklev Logistik AB
Terminalg. 7
211 24 Malmö


SM Logistics AB
070 - 441 21 62Vm Frakt AB
Skruvg. 5
211 24 Malmö


Malmgrens Transport AB
S. Bulltoftav. 51
212 22 MALMÖ


Speditören i Malmö AB
040 - 93 93 99Budakuten i Malmö AB
Bjurög. 48
211 24 Malmö

Annons:

Information om staden Malmö

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Malmö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Malmö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Malmö.

Här hittar du mer information om staden Malmö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Malmö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.