Åkeri och transportföretag i Lund

Åkerier i Lund

Annons:

I staden Lund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Henrikssons Kranbilar AB
Odarslövsv. 85
225 92 LUND


Westerbergs Åkeri i Lund AB
Husarvägen 30
226 51 LUND


Lundaflytt
046 - 12 12 15Fot & Zon Qliniquen
St. Råby Byav. 22
224 80 LUND


Samres Förvaltning AB
Kyrkog. 19
222 22 LUND


Krassi Ivancev AB
Klöverv. 2 A
227 38 LUND

Annons:

Information om staden Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lund.

Här hittar du mer information om staden Lund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.