Åkeri och transportföretag i Lövestad

Åkerier i Lövestad

Annons:

I staden Lövestad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lövestad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lövestad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lövestad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lövestad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lövestad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lövestad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lövestad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ingvar Jönsson
Heingebergsv. 681 -40
275 71 Lövestad


Aw Trans HB
Åkareg. 1
275 72 LÖVESTAD


Krzysztof Jerzy Zylewicz
Örng. 8
275 75 Lövestad


Ditt Kök H.A.P HB
Roseng. 4 B
275 75 Lövestad


Jönssons Entreprenad I Sjöbo KB
Höängsv. 135
275 70 LÖVESTAD


Sjöbo Oljetransport AB
N. Eggelstadsv. 95
275 72 LÖVESTAD

Annons:

Information om staden Lövestad

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånarantal: 643, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lövestad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lövestad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lövestad.

Här hittar du mer information om staden Lövestad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lövestad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.