Åkeri och transportföretag i Lönsboda

Åkerier i Lönsboda

Annons:

I staden Lönsboda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lönsboda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lönsboda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lönsboda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lönsboda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lönsboda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lönsboda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lönsboda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ingvar Svenssons Åkeri
Badhusg. 2
280 70 LÖNSBODA


Lindqvist Åkeri AB, Roland
Badhusg. 4
280 70 LÖNSBODA


Lr Alltjänst AB
Gökön 1129
280 70 LÖNSBODA


L D A Transport & Allservice AB
Ubbaboda 2296
280 70 LÖNSBODA


Åbuens Trafik AB
Strönhult 2188 B
280 70 LÖNSBODA


Håkansson Transport AB
Kometg. 4
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Information om staden Lönsboda

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lönsboda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lönsboda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lönsboda.

Här hittar du mer information om staden Lönsboda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lönsboda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.