Åkeri och transportföretag i Lomma

Åkerier i Lomma

Annons:

I staden Lomma finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lomma som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lomma.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lomma som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lomma flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lomma, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lomma

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lomma vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bosses Djurhållning & Åkeri
Vinstorpsv. 45
234 35 LOMMA


Demab Entreprenad AB
Mariedalsv. 1
234 35 LOMMA


Jan Strand AB
Ö. Almg. 5
234 37 LOMMA


Kit AB
Vinstorpsv. 60
234 41 Lomma


Jan Strands Transport AB
Ö. Almg. 5
234 37 LOMMA


Lomma Express AB
Vinstorpsv. 19
234 37 LOMMA


Lomma Åkeri AB
Järng. 14
234 35 LOMMA


Örestads Transport
Industrig. 4 C
234 36 Lomma


H. J-Sons Åkeri
Vinstorpsv. 48
234 41 Lomma


Mårtenssons Transport i Lomma AB
Zinkg. 3 A
234 35 LOMMA

Annons:

Information om staden Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lomma

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lomma varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lomma.

Här hittar du mer information om staden Lomma.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lomma som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.