Åkeri och transportföretag i Ljungbyhed

Åkerier i Ljungbyhed

Annons:

I staden Ljungbyhed finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljungbyhed som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Ljungbyhed.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljungbyhed som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljungbyhed flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljungbyhed, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljungbyhed

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljungbyhed vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Eurolink AB
Rågångsg. 3
264 53 Ljungbyhed


PostNord Logistics
Rågångsg. 3 -5
264 53 Ljungbyhed


Magnus Årestam Allservice
Svenstorp 897 B
264 53 Ljungbyhed


A.Olofssons Åkeri och Handel
Riseberga 1181
264 54 LJUNGBYHED


Christer Olsson Resor och Transporter AB
Rågångsg. 3
264 53 Ljungbyhed


Svantessons Åkeri AB, Daniel
Slättåkra 928
264 53 Ljungbyhed


Haanpaa AB
Rågångsg. 5
264 53 Ljungbyhed


Lidborn Entreprenad AB
Dalav. 8
264 52 LJUNGBYHED


Des Transport AB
Riseberga 1255
264 54 LJUNGBYHED

Annons:

Information om staden Ljungbyhed

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljungbyhed

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljungbyhed varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljungbyhed.

Här hittar du mer information om staden Ljungbyhed.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljungbyhed som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.