Åkeri och transportföretag i Linderöd

Åkerier i Linderöd

Annons:

I staden Linderöd finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Linderöd som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Linderöd.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Linderöd som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Linderöd flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Linderöd, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Linderöd

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Linderöd vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Per Nilssons Åkeri I Äsphult AB
Sjörupsv. 31
298 94 LINDERÖD


Månsson, Stig-Arne Lennart
Bjärnhultsv. 43 -19
298 94 LINDERÖD


Tcis Åkeri AB
Äsphultsv. 516
298 94 LINDERÖD


T.C.IS Åkeri Östraby
Äsphultsv. 516
298 94 LINDERÖD


AB Linderöds Skogstransporter
Svensköpsv. 20
298 94 LINDERÖD


Månssons Åkeri AB, Anders
Lengertz v. 11
298 94 LINDERÖD

Annons:

Information om staden Linderöd

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånarantal: 404, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Linderöd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Linderöd varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Linderöd.

Här hittar du mer information om staden Linderöd.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Linderöd som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.