Åkeri och transportföretag i Limhamn

Åkerier i Limhamn

Annons:

I staden Limhamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Limhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Limhamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Limhamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Limhamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Limhamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Limhamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Limhamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flytt City Sverige AB
Hyllie Kyrkov. 31
216 11 LIMHAMN


Viking Flytt AB
Krossverksg. 15 E
216 16 Limhamn


Stefan Perssons Åkeri
Sundholmsg. 20
216 41 Limhamn


Delfi Transport AB
Hammars Parkv. 23
216 30 Limhamn


Davidssons Åkeri AB, P
V. Kalkbrottsgränd 41
216 11 LIMHAMN


Lars Jörgen Hellgren
Strandåsv. 19
216 30 Limhamn


Transport Management Sweden AB
Linnég. 68
216 15 LIMHAMN


Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige
Limhamnsv. 110
216 13 LIMHAMN


Hmb Transport AB
Lokstallsgatan 23
216 46 LIMHAMN


Fuglie Redovisningstjänst AB
Hyllie Kyrkov. 87
216 17 LIMHAMN


Fredrik Tengstam Transport AB
V. Bernadottesg. 23 B
216 12 Limhamn


SSE-Fastighetsservice Skåne AB
Abbedissg. 8
216 22 LIMHAMN


Andreassons Transport I Hörby AB
Geijersg. 2 C
216 18 Limhamn


Tjm Transport AB
Sundholmsg. 7
216 43 Limhamn


Wressmarks Åkeri & Entreprenad AB
V. Kalkbrottsgränd 17 C
216 12 Limhamn

Annons:

Information om staden Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Limhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Limhamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Limhamn.

Här hittar du mer information om staden Limhamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Limhamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.