Åkeri och transportföretag i Lerberget

Åkerier i Lerberget

Annons:

I staden Lerberget finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lerberget som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lerberget.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lerberget som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lerberget flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lerberget, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lerberget

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lerberget vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nordiska Tanktransporter Helsi
Rättarev. 60
263 53 LERBERGET


Bröchners Åkeri AB, Michael
Skördev. 101
263 54 Lerberget


Kulla Frakt I Höganäs AB
Groddgränd 88
263 53 LERBERGET

Annons:

Information om staden Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lerberget

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lerberget varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lerberget.

Här hittar du mer information om staden Lerberget.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lerberget som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.