Åkeri och transportföretag i Landskrona

Åkerier i Landskrona

Annons:

I staden Landskrona finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Landskrona som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Landskrona.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Landskrona som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Landskrona flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Landskrona, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Landskrona

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Landskrona vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

On Way Sweden AB
Rattg. 15
261 51 Landskrona


Landskrona Trans Logistic AB
Rattg. 15
261 51 Landskrona


Trans Ten AB
G. Kyrkog. 4
261 31 Landskrona


Bengtssons Marksten
Lodjursg. 4
261 44 Landskrona


Elvis Transport AB
Suellsg. 5
261 37 Landskrona


Pepparholmens Åkeri KB
Fiskargränden 12 B
261 31 Landskrona


Flyttfirman i Landskrona
Drottningg. 8
261 31 Landskrona


Acna AB
Nyvångsg. 23
261 42 Landskrona


Wedeliverit In Scandinavia AB
Landskrona
261 35 Landskrona

Annons:

Information om staden Landskrona

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Landskrona

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Landskrona varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Landskrona.

Här hittar du mer information om staden Landskrona.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Landskrona som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.