Åkeri och transportföretag i Kristianstad

Åkerier i Kristianstad

Annons:

I staden Kristianstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kristianstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Kristianstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kristianstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kristianstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kristianstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kristianstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kristianstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

C4 Transport AB
Industrig. 114
291 36 Kristianstad


Åkessons Bilåkeri AB, Ivan
Isgrannatorpsv. 62
291 92 Kristianstad


Tommy Sehlin Bygg & Maskin AB
Maglehultsv. 116
291 92 Kristianstad


Citybudet
Industrig. 41
291 36 Kristianstad


Tommy Kjellkvists Åkeri AB
Åsumsv. 124
291 62 KRISTIANSTAD


Anderssons Transport i Wä AB
Kung Nils v. 5
291 65 Kristianstad


Urshagen Entreprenad AB
V. Boulevarden 33
291 31 KRISTIANSTAD

Annons:

Information om staden Kristianstad

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kristianstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kristianstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kristianstad.

Här hittar du mer information om staden Kristianstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kristianstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.