Åkeri och transportföretag i Klippan

Åkerier i Klippan

Annons:

I staden Klippan finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Klippan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Klippan.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Klippan som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Klippan flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Klippan, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Klippan

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Klippan vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bengtssons Gräv Maskin & Transport HB
Stidsvigsv. 57
264 70 Klippan


Gläntans Transport AB
Grönadal 4535
264 94 Klippan


Bröderna Arvidssons Maskintjänst AB
Kädarp 4023
264 94 Klippan


Lönnerhedens Åkeri AB
Österg. 16
264 35 KLIPPAN


Hj Trucking AB
S. Fridhemsv. 12
264 31 KLIPPAN


Kerstin Höckert
Falholma 1252
264 93 KLIPPAN


Torsten Bengtsson Åkeri AB
Möllestigen 4
264 37 KLIPPAN


Skvatte Entreprenad AB
Fastarp 4454
264 94 Klippan


Fredrik Perssons Åkeri AB
Storg. 90
264 31 KLIPPAN


Johan Lindskogs Transporter AB
Mammarp 7990
264 92 Klippan


Leifs byggshop
L. Björket 7781
264 92 Klippan


Karl-Erik Nilssons Åkeri
Järnhytteg. 3
264 70 Klippan


Cliffton
Åbytorpsv. 8
264 39 KLIPPAN

Annons:

Information om staden Klippan

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Klippan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Klippan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Klippan.

Här hittar du mer information om staden Klippan.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Klippan som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.