Åkeri och transportföretag i Klågerup

Åkerier i Klågerup

Annons:

I staden Klågerup finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Klågerup som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Klågerup.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Klågerup som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Klågerup flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Klågerup, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Klågerup

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Klågerup vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Andersson Carl-Axel
Hantverkarev. 19
233 76 KLÅGERUP


Peterssons Kranbil AB
Vismarlövsv. 402
233 76 KLÅGERUP


Mats Nordéns Åkeri
Ättehögsvägen
233 75 Klågerup


Linus Björk Åkeri AB
Steglitsgränd 12
233 75 Klågerup


Stefans Åkeri
Hybyv. 13
233 76 KLÅGERUP


Nilsson Åkeri i Förslöv AB, Per
Hybyv. 18
233 76 KLÅGERUP


M.Johanssons Bilar
Industriv. 1
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Information om staden Klågerup

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Klågerup

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Klågerup varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Klågerup.

Här hittar du mer information om staden Klågerup.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Klågerup som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.