Åkeri och transportföretag i Kivik

Åkerier i Kivik

Annons:

I staden Kivik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kivik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Kivik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kivik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kivik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kivik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kivik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kivik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hansson Åkeri AB, Klas
Mellby 28
277 35 Kivik


Bökåkrafrakt AB
Bökåkra 14
277 35 Kivik


Kivik Express AB
Mellby 26
277 35 Kivik


Bästekille Åkeri AB
Bästekille 114
277 35 Kivik


Staffan Nordströms Åkeri AB
Vitabyv. 38
277 37 Kivik


Bertils Åkeri
Rödjebacken 2
277 31 Kivik


N Nilsson Kivik
Kiviks stora väg 1
277 35 Kivik


Andersson Åkeri och Entreprenad i Ravlunda AB
Ravlunda Byav. 1
277 37 Kivik


Anderssons Åkeri Och Entreprenad I Ravlunda AB
Ravlunda 4
Kivik

Annons:

Information om staden Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kivik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kivik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kivik.

Här hittar du mer information om staden Kivik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kivik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.