Åkeri och transportföretag i Killeberg

Åkerier i Killeberg

Annons:

I staden Killeberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Killeberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Killeberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Killeberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Killeberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Killeberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Killeberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Killeberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

P Bengtsson Åkeri, AB
Hökön 1193
280 72 Killeberg


Nilsson, Anders Tore
Hackeboda 1227
280 72 Killeberg


AB Rudolfssons Åkeri & Entreprenad
Hökön
KILLEBERG


Patrik Pålsson Supertransport AB
Storg. 55
280 72 Killeberg


Filip Trulssons Transport AB
Persav. 1
280 72 Killeberg

Annons:

Information om staden Killeberg

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Killeberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Killeberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Killeberg.

Här hittar du mer information om staden Killeberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Killeberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.