Åkeri och transportföretag i Kävlinge

Åkerier i Kävlinge

Annons:

I staden Kävlinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kävlinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Kävlinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kävlinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kävlinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kävlinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kävlinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kävlinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Plyms Åkeri i Lödde AB
Högs Byv. 34
244 93 KÄVLINGE


Ra Bulk AB
Bösmöllev. 20
244 91 KÄVLINGE


Wallén Piping Solutions AB
Lantmannag. 7
244 31 KÄVLINGE


Brinkens Allservice
Rinnbov. 28 B
244 33 KÄVLINGE


Budpartner I Skåne AB
Bogesholmsv. 9
244 39 KÄVLINGE


Glenn Lindes Åkeri AB
Kvarng. 22
244 30 Kävlinge


Bröderna Martens Åkeri AB
Harriev. 25
244 33 KÄVLINGE

Annons:

Information om staden Kävlinge

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kävlinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kävlinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kävlinge.

Här hittar du mer information om staden Kävlinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kävlinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.