Åkeri och transportföretag i Kattarp

Åkerier i Kattarp

Annons:

I staden Kattarp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kattarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Kattarp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kattarp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kattarp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kattarp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kattarp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kattarp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Stellan Lundahl AB
Teleg. 5
254 70 KATTARP


Kattarps Bil & Transport
Ringg. 11
254 70 KATTARP


P-O:S Åkeri, Per-Olle Ekberg
Hasslarpsv. 3
254 70 KATTARP


Vasile Transport
Planav. 9
254 70 KATTARP

Annons:

Information om staden Kattarp

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kattarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kattarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kattarp.

Här hittar du mer information om staden Kattarp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kattarp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.