Åkeri och transportföretag i Hörja

Åkerier i Hörja

Annons:

I staden Hörja finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hörja som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Hörja.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hörja som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hörja flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hörja, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hörja

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hörja vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rosanders Åkeri AB
Lillebyvägen 10
282 94 Hörja

Annons:

Information om staden Hörja

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hörja

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hörja varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hörja.

Här hittar du mer information om staden Hörja.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hörja som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.