Åkeri och transportföretag i Hörby

Åkerier i Hörby

Annons:

I staden Hörby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hörby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Hörby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hörby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hörby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hörby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hörby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hörby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Liedholms Grus & Åkeri AB
Svanv. 4
242 32 HÖRBY


Kjell Esperssons Åkeri AB
Fabriksg. 11
242 35 Hörby


Å Å Åkeri AB
Osby 3118
242 93 Hörby


Hörby Taktek AB
Metallg. 10
242 35 Hörby


Yngves Transporter AB
Fabriksg. 7 -9
242 35 Hörby


Nils-Åke Arvidssons Transport AB
Parkg. 41
242 35 Hörby


36:an i Hörby AB
Svetsareg. 6
242 35 Hörby


Bröderna Anderssons Åkeri Och Gräv I Hörby AB
Svetsareg. 4
242 35 Hörby


Kulla Schakt & Transport AB
Dala 1263
242 97 Hörby


Pettersson, Ove
S. Rörum Husarlyckev. 27
242 94 HÖRBY


Ah - Frakt i Hörby
Slagtofta Rågv. 12
242 94 HÖRBY


Step Åkeri AB
Orås 1028
242 97 Hörby


Jan Axelsson
Kvarnberga 6905
242 92 HÖRBY

Annons:

Information om staden Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hörby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hörby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hörby.

Här hittar du mer information om staden Hörby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hörby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.