Åkeri och transportföretag i Höllviken

Åkerier i Höllviken

Annons:

I staden Höllviken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Höllviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Höllviken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Höllviken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Höllviken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Höllviken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Höllviken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Höllviken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sr Höllviken Åkeri AB
Ö. Lindviksv. 23
236 32 Höllviken


Mats Hansson Åkeri AB
Möllev. 44
236 31 HÖLLVIKEN


Casero AB
Pastoratstigen 3
236 33 HÖLLVIKEN


Wilecta AB
Falsterbov. 50
236 51 HÖLLVIKEN


Kontor Öresund AB
Höllvikstrandsv. 1 C
236 38 Höllviken


Trendimporten
070 - 845 14 87Höllve Åkeri AB
Henriksdalsv. 21 A
236 34 Höllviken


Halörsgården HB
Halörsv. 33
236 91 HÖLLVIKEN


Höllviken Häst & Foder AB
Kämpingev. 282
236 91 HÖLLVIKEN


Åkeri AB Nilsson & Lund
Videholms Allé 16
236 31 HÖLLVIKEN


R Persson Åkeri Höllviken
Ö. Lindviksv. 23
236 32 Höllviken

Annons:

Information om staden Höllviken

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Höllviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Höllviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Höllviken.

Här hittar du mer information om staden Höllviken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Höllviken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.