Åkeri och transportföretag i Höganäs

Åkerier i Höganäs

Annons:

I staden Höganäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Höganäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Höganäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Höganäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Höganäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Höganäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Höganäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Höganäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Höganäs Frakt AB
070 - 260 31 75Paulssons Åkeri
Gräsg. 1
263 36 HÖGANÄS


Kullabygdens Bil AB
Brännerig. 4
263 37 Höganäs


Steglinge Gård AB
Steglingev. 79
263 91 Höganäs


Claes Peter Sandström
Kullenbergstorpsvägen
263 91 Höganäs


Söderlinds Åkeri, Anders
Mjöhult 7220
263 93 Höganäs


Fma Trading AB
Högestorps v. 54 -7
263 91 Höganäs


Bosses Bil o Båtlackering
L. Nyg. 1
263 39 Höganäs


HMA Transport AB
Tivolig. 24
263 33 Höganäs

Annons:

Information om staden Höganäs

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Höganäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Höganäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Höganäs.

Här hittar du mer information om staden Höganäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Höganäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.