Åkeri och transportföretag i Hässleholm

Åkerier i Hässleholm

Annons:

I staden Hässleholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hässleholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Hässleholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hässleholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hässleholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hässleholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hässleholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hässleholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Agne Petterssons Åkeri AB
Magnetv. 5
281 51 HÄSSLEHOLM


Flexilast
Industrig. 16
281 43 Hässleholm


Gävle Fjärrfrakt AB
Gärdesv. 127
281 41 Hässleholm


Hst I Kristianstad AB
Skenv. 8
281 43 Hässleholm


ABSkogslogistik Södra Sverige
Terminalg. 7
281 43 Hässleholm


Asp, Ylva
Brödåkra 5203 B
281 91 HÄSSLEHOLM


Lowrider AB
Hässleholm
281 48 HÄSSLEHOLM


Olle Petterssons Entreprenad i Hässleholm AB
Magnetv. 5
281 51 HÄSSLEHOLM

Annons:

Information om staden Hässleholm

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hässleholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hässleholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hässleholm.

Här hittar du mer information om staden Hässleholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hässleholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.