Åkeri och transportföretag i Harlösa

Åkerier i Harlösa

Annons:

I staden Harlösa finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Harlösa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Harlösa.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Harlösa som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Harlösa flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Harlösa, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Harlösa

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Harlösa vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

A. Johansson Åkeri
Höghult 109
241 65 Harlösa


Jmo Skog & Entreprenad AB
Hjälmaröd Hultsberg
241 65 Harlösa


Kenth Björks Åkeri
Lindv. 5 B
241 64 HARLÖSA


Slätteryds Åkeri AB
Hunneberga 1207
241 64 HARLÖSA


Jmo Skog & Entreprenad
Harlösa 3307
241 65 Harlösa


Harlösa Last & Transport AB
Björkebo
241 65 Harlösa


Johans Kranbilsåkeri
Viken 1
241 65 Harlösa


Dmc Transport
Violv. 5
241 64 HARLÖSA


B.A.L. 404 AB
Hunneberga 404
241 64 HARLÖSA


Anders Björk Åkeri AB
Revingev. 18
241 65 Harlösa


B O E Jönssons Åkeri AB
Sjöbov. 6
241 65 Harlösa

Annons:

Information om staden Harlösa

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Harlösa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Harlösa varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Harlösa.

Här hittar du mer information om staden Harlösa.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Harlösa som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.