Åkeri och transportföretag i Glimåkra

Åkerier i Glimåkra

Annons:

I staden Glimåkra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Glimåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Glimåkra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Glimåkra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Glimåkra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Glimåkra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Glimåkra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Glimåkra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Glimåkra Åkeri AB
Hittarpsv. 3
280 64 GLIMÅKRA


Wibergs Åkeri AB
Hittarpsv. 3
280 64 GLIMÅKRA


Glimåkra Flistransport AB
Boalt
280 64 GLIMÅKRA


Svenssons Åkeri I Glimåkra AB
Hittarpsv. 3
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Information om staden Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Glimåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Glimåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Glimåkra.

Här hittar du mer information om staden Glimåkra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Glimåkra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.