Åkeri och transportföretag i Genarp

Åkerier i Genarp

Annons:

I staden Genarp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Genarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Genarp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Genarp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Genarp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Genarp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Genarp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Genarp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Genarps Åkeri AB
Kamrerg. 12
247 70 GENARP


Håkans Hästtransporter
Lindbo gård
274 93 Skurup


Bertil Ohlsson Mark & Underhåll AB
Hans Ringares v. 6
247 71 Genarp


Genarps Bulk AB
Hjortstigen 5 A
247 72 GENARP


Önneslövs Åkeri AB
Björnstorp 876
247 98 GENARP


Mats Maskin Och Åkeri AB
Gödelöv 171
247 98 GENARP


Mats Jönssons Maskin O Åkeri
Gödelöv 171
247 98 GENARP

Annons:

Information om staden Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Genarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Genarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Genarp.

Här hittar du mer information om staden Genarp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Genarp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.