Åkeri och transportföretag i Furulund

Åkerier i Furulund

Annons:

I staden Furulund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Furulund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Furulund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Furulund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Furulund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Furulund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Furulund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Furulund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Krika Lots och Service AB
Solrosg. 6
244 60 FURULUND


Energibyrån E AB
Bifrostv. 12
244 66 FURULUND


Mats Lövgrens Åkeri
Skytteskogsv. 6
244 66 FURULUND


Erik Persson Transport & Maskin, AB
Stävie Elva v. 137
244 94 Furulund


Ugglornas Transport
Järnvägsg. 12
244 63 Furulund


Jonas Johanssons Åkeri AB
Magnoliag. 5
244 60 FURULUND

Annons:

Information om staden Furulund

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Furulund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Furulund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Furulund.

Här hittar du mer information om staden Furulund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Furulund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.