Åkeri och transportföretag i Fleninge

Åkerier i Fleninge

Annons:

I staden Fleninge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fleninge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Fleninge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fleninge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fleninge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fleninge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fleninge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fleninge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

LN Transport AB
Fleningev. 272
254 77 FLENINGE


JRL Fleninge AB
Västkustvägen 257
254 77 FLENINGE

Annons:

Information om staden Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fleninge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fleninge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fleninge.

Här hittar du mer information om staden Fleninge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fleninge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.